Aug 23, 2018 Blog 0 comment

Sisteme de transport la standarde internationale : sisteme de cai de rulare manuala si conveioare

Pe piata produselor industriale din tara noastra se ivesc adesea portiuni neacoperite de firmele romanesti, marea lor majoritate existand din cauza lipsei de experienta a producatorilor romani in aceste domenii sau pur si simplu din necesitatea unor produse de calitate, care sa se ridice la nivelul produselor din strainatate, insa care sa nu aiba aceleasi preturi exagerate ca acestea si care sa fie disponibile in timp mai scurt si cu mai putina bataie de cap. Din acest motiv, s-a ajuns in prezent ca producatorii din Romania sa se afle intr-un impas.
Spre exemplu, vopsitoriile specializate au nevoie de foarte multe piese si tehnologii care nu exista in tara noastra in numar coplesitor si care se pot gasi cu dificultate, cu atat mai putin cand este vorba despre vopsitorii in care capacitatea de productie este una mica, deoarece acestea isi doresc sa realizeze piese deosebite si pun mai ales accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Echipa de specialisti din cadrul Timelectrocolor Timisoara va vine insa in ajutor chiar astazi : montam si comercializam sisteme de cai de rulare manuale executate din profile “I” sau profile Wampfler. Aceste sisteme de cai de rulare asigura nevoile de transport interfazic pentru vopsitoriile unde flexibilitatea este o cerinta de baza iar seriile sunt mici sau activitatea are caracter de unicat – pentru ca, de ce sa nu recunoastem, cu totii ne dorim piese unicat, de calitate, insa care sa fie in acelasi timp la un pret rezonabil.
Aceste sisteme raspund pe deplin cerintelor intalnite in activitatea de prestari de servicii de vopsitorie cu pulbere, o parte a pietei de industrie care a vazut o dezvoltare deosebita in ultima perioada.

Nu doar atat insa, deoarece la Timelectrocolor proiectam, comercializam si punem in functiune sisteme de transport conveiorizate, conveioare de transport care sa va ajute in activitatea dumneavoastra in mod notabil.
Aceste sisteme asigura o automatizare inalta a procesului de productie, controland riguros viteza de deplasare a pieselor, rezultand astfel o reproductibilitate ridicata a procesului de productie, o economie semnificativa de timp si cu siguranta un nivel de calitate in activitatea de productie.