VOPSIRE ELECTROSTATICĂ

Serviciile noastre de vopsire in camp electrostatic ofera o calitate superioara si o acoperire uniforma a suprafetelor metalice. 

Dimensiunea maximă a piesei care se poate vopsi este de 3000x1500x550cm, cu o greutate maxima de 150kg/piesă.

 Acest tip de vopsire este realizat prin aplicarea unui camp electric pe piesele metalice, care atrage vopseaua electrostatica spre suprafata acestora. Astfel, se obtine o acoperire mai uniforma si mai rezistenta decat in cazul vopsirii prin pulverizare conventionala.

Procesul de vopsire in camp electrostatic este ecologic, deoarece reduce emisiile de pulberi si vapori toxici. De asemenea, este mai eficient din punct de vedere al consumului de vopsea, deoarece aceasta ajunge exact acolo unde trebuie, fara a se risipi prin aer.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de vopsire de calitate care să ofere rezultate durabile și precise, atunci suntem aici pentru a vă ajuta. Folosim tehnologia de vopsire în câmp electrostatic pentru a aplica vopsele uniform și cu acuratețe, fără a lăsa urme sau zone neacoperite.

Această metodă de vopsire se bazează pe crearea unui câmp electric în jurul obiectului care trebuie vopsit, astfel încât vopseaua să fie atrasă în mod egal pe toată suprafața acestuia. Aceasta înseamnă că obțineți o acoperire completă și uniformă, fără a fi nevoie să aplicați vopseaua manual sau să utilizați alte tehnici care pot duce la rezultate neuniforme.

Serviciile noastre de vopsire în câmp electrostatic sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru piețe, echipamente, mobilier și multe altele. Suntem siguri că vom găsi o soluție de vopsire care să se potrivească nevoilor și cerințelor dvs.

Ai nevoie de o vopsitorie cu pulbere profesională?

Ne poti suna:

+40 742 208 806