Aug 23, 2018 Blog 0 comment

Cabine de pulverizare manuala numai de la Timelectrocolor Timisoara

Timelectrocolor Timisoara comercializeaza, echipamente profesionale pentru aceia dintre dumneavoastra care au nevoie de cabine de pulverizare manuale in diverse configuratii pentru a raspunde in mod optim cerintelor specifice ale beneficiarului, pentru ca stim ca fiecare dintre clientii nostri are cerinte specifice care trebuiesc indeplinite intocmai pentru a ne asigura ca sunteti mereu multumiti de serviciile oferite.
Deoarece piata de afaceri din Romania este deficitara in acest domeniu, cabinele manuale de vopsire cu pulberesunt produsele pe care s-a axat productia noastra, fiind sectorul de vanzari cel mai bine reprezentat pe piata romaneasca. Este foarte important de luat in calcul si faptul ca serviciile oferite de noi sunt mereu de o calitate constanta, fara a avea probleme din acest punct de vedere si fara a necesita ajustari.

Cabinele manuale de vopsire cu pulbere asigura capacitatea de productie necesara pentru majoritatea atelierelor de vopsitorie. Ele creaza mediul de lucru necesar pentru obtinerea calitatii produsului vopsit – din acest motiv este necesara alegerea cu mare grija a modelului care sa raspunda cel mai bine cerintelor specifice de vopsire.

Toate cabinele de vopsire cu publere sunt confectionate din tabla decapata de calitate, degresata si fosfatata apoi vopsita cu pulbere in camp electrostatic. Cabinele noastre de vopsire cu publere in camp electrostatic, asigura conditii de lucru perfecte pentru vopsitor si eficientizeaza procesul de vopsire, astfel asigurand randamentul economic maxim – termen destul de greu de atins in acest domeniu, deoarece implica un echilibru perfect intre timpul petrecut pentru vopsire, calitatea produsului finit si calitatea echipamentului folosit.

Dintre cele mai uzitate modele, pe care vi le oferim cu garantia calitatii, amintim cateva, poate cele mai importante :

• Cabina de vopsire manuala cu deschidere frontala de pulverizare
• Cabina de vopsire manuala cu deschidere frontala de pulverizare si deschideri laterale de trecere
• Cabina de vopsire manuala evazata
• Cabina de vopsire manuala cu doua deschideri de pulverizare
• Cabina de vopsire dubla manuala.

Asadar, apelati cu incredere la noi si va promitem ca nu va vom dezamagi!