Vopsirea electrostatica a pieselor din metal dintr-o constructie rezidentiala

February 10, 2019

Legatura dintre constructiile rezidentiale si vopsirea electrostatica

Cartierele rezidentiale au capatat un avant din ce in ce mai mare in ultimii ani, mai ales daca luam in considerare modul in care acestea erau construite inainte de anii 2000, si anume in numar mic, incet si cu materiale de calitate indoielnica. Din cauza scandalurilor numeroase ce au implicat insa dezvoltatori imobiliari cunoscuti de pe piata din Romania si care au dus chiar la falimentarea multora dintre acestia, dar si din cauza articolelor din presa ce dezvaluiau modul superficial in care erau construite cartierele de blocuri de tip ANL, cartierele rezidentiale ce se cosntruiesc in ziua de astazi au toate calitatile pe care cele de pana acum nu le aveau. Si, avand in vedere faptul ca cererea pentru case sau apartamente localizate in cartiere rezidentiale este din ce in ce mai mare, este usor de inteles de ce dezvoltatorii imobiliari isi doresc sa scoata astfel de cartiere pe banda rulanta.

Insa cum sa faci acest lucru cand deja cu totii sunt in atentia autoritatilor si a presei pentru problemele deja create de atat de multe ori pana acum de faptul ca si-au dorit sa construiasca numere mari de locuinte in timp record. In mod evident, cererea exista, deoarece majoritatea populatiei incepe sa se mute din mediul rural in cel urban, tendinta fireasca in orice societate moderna in dezvoltare. Si ce isi doreste o familie tanara nou-mutata in mijlocul unui oras mare ? O casa sau un apartament decent, de care sa se poata bucura un numar indelungat de ani si de la care sa nu aiba batai de cap – oare va ceda un perete de sustinere, oare finisajele sunt realizate corespunzator, ce se va intampla cand va fi o ploaie mai puternica, si asa mai departe. Si pentru ca stim cu totii ca apartamentele si casele deja existente pe piata imobiliara sunt intr-o stare de degradare mai mult sau mai putin evidenta, pe langa faptul ca sunt si deosebit de scumpe si de multe ori amplasate departe de locul nostru de munca, aceste familii tinere aleg un cartier rezidential, o optiune pe care o vad ca fiind nu doar sigura, ci si mult mai usoara si mai simplu de justificat ca si investitie pe termen lung – pana la urma, de ce sa alegi sa iei un credit pe 30 de ani pentru o casa veche cand poti face acelasi lucru pentru una nou-nouta ?

Cel mai usor mod prin care dezvoltatorii imobiliari se pot asigura ca in cadrul cartierelor lor rezidentiale nu vor exista probleme ? Folosirea de materiale de calitate, prelucrate in mod corespunzator si care sa ofere garantia ca vor rezista zeci de ani. De la materialele de constructii clasice, precum caramizi si pana la piesee metalice din care vor fi realizate gardurile metalice si portile metalice, totul trebuie sa fie impecabil. Timelectrocolor Timisoara se asigura ca gardurile si portile metalice din cadrul cartierelor rezidentiale vor rezista generatii intregi, prin vopsirea pieselor metalice in camp electrostatic. Acest tip de vopsire, vopsirea in camp electrostatic, ofera rezistenta oricarei piese de metal supuse acestui proces; vopsirea in camp electrostatic va asigura supravietuirea partilor metalice in orice tip de conditii meteorologice si pentru o perioada indelungata de timp, deci nu ezitati sa apelati la noi chiar astazi!