Aug 23, 2019 Blog 0 comment

Sisteme de cai de rulare manuala si conveioare

4 situatii in care sunt folosite conveioarele

Sistemele de cai rulare manuala si conveioare sunt o gama de produse care inca nu sun foarte prevente pe piata din Romania, acest lucru avand mai multe cauze :
in primul rand nu sunt folosite la scara larga, iar in al doilea rand acestea sunt destul de greu de adaptat cerintelor clientului.
Cateva dintre utilizarile conveioarelor pot fi :

– in cadrul sistemelor industriale de vopsire a lemnului sau a metalului
– ca sisteme de trasnport in industrii precum cea alimentara
– in cadrul tratarii suprafetelor si ca sisteme de finisare
– ca sisteme de transport intr-o varietate de industrii.

Sistemele decai de rulare manuale folosite in cadrul procesului de vopsire in camp electrostatic sau in cadrul vopsitoriilor trebuie sa fie insa unele de inalta calitate si trebuie deci sa apelam la o echipa de profesionisti care sa ne ofere nu doar produsul in sine, ci si consultanta asuora achizitionarii acestuia si sa ne ajute sa il personalizam.

In acest sens, echipa de specialisti din cadrul Timelectrocolor Timisoara va vine insa in ajutor chiar astazi : montam si comercializam sisteme de cai de rulare manuale executate din profile speciale sau profile Wampfler. Aceste sisteme de cai de rulare asigura nevoile de transport interfazic pentru vopsitoriile unde flexibilitatea este o cerinta de baza iar seriile sunt mici sau activitatea are caracter de unicat – pentru ca, de ce sa nu recunoastem, cu totii ne dorim piese unicat, de calitate, insa care sa fie in acelasi timp la un pret rezonabil.

Aceste sisteme raspund pe deplin cerintelor intalnite in activitatea de prestari de servicii de vopsitorie cu pulbere, o parte a pietei de industrie care a vazuto dezvoltare deosebita in ultima perioada.