Jan 03, 2022 Blog 0 comment

Service Echipamente de Vopsire Electrostatica

Echipamente, garantie si reparatii

Oferim o gama cuprinzatoare de echipamente de vopsire electrostatica, variind de la echipamente airspray, airless si asistate cu aer, pana la sisteme electrostatice si componente mai sofisticate.

Recunoastem ca achizitionarea acestui echipament reprezinta o investitie semnificativa si prin intelegerea importantei cerintelor dumneavoastra, echipa noastra experimentata de reprezentanti pe teren si specialisti in produse din industrie, impreuna cu resursele noastre de inginerie si instalare, se straduiesc sa va ajute la maximizarea rentabilitatii investitiei.

Cabine de vopsit electrostatic

Cabinele noastre de pulverizare si cuptoarele de polimerizare sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni standard sau adaptate pentru a se potrivi aplicatiei dumneavoastra specifice.

Pistoale de pulverizare electrostatice

Oferim pistoale de pulverizare electrostatica mici, usoare, echilibrate ergonomic, concepute sa ofere eficienta, sa maximizeze profiturile si sa obtina finisaje de inalta calitate.

Echipament de vopsire cu pulbere

Produsele noastre de vopsire cu pulbere sunt o metoda alternativa, ecologica, de aplicare a vopselei.

Proiectarea sistemelor

Divizia noastra de sisteme planifica, implementeaza si modernizeaza sisteme complete de pulverizare la cheie si de manipulare a fluidelor. Ne mandrim sa ne asiguram ca sistemele noastre sunt livrate conform specificatiilor, la timp si in limita bugetului.

De asemenea, ne dam seama cat de fundamentala este formarea pentru succesul general al unui proiect. Lucram pentru a ne asigura ca clientii nostri au incredere pentru a-si utiliza sistemul inca de la inceput, oferind training operativ si de intretinere la fata locului.

Oferim cabine de vopsire electrostatica si cuptoare de gatit in mai multe varietati si o gama larga de dimensiuni standard, precum si oferte personalizate pentru a se potrivi aplicatiei dumneavoastra specifice.

Sunt construite pentru a va oferi multi ani de servicii de incredere si, prin urmare, ne propunem sa oferim instalatia corecta, adaptata pentru a satisface nevoile dvs. astazi, luand in considerare, in acelasi timp, evolutiile viitoare.

Service, reparatii si garantie

Oferim servicii complete si facilitati de intretinere de la depozitele noastre din Timisoara. In calitate de partener de service pentru marcile pe care le oferim, putem efectua lucrari de garantie in numele acestor producatori, de asemenea oferim service pentru cabine de vopsit electrostatic si service pentru echipamente de vopsit electrostatic.

Inginerii nostri experimentati si instruiti sunt capabili sa efectueze lucrari de service la sediul dumneavoastra in cazul in care apare o problema neprevazuta sau in mod regulat, ca parte a unui contract de intretinere preventiva.

Intretinerea utilajelor dumneavoastra este vitala pentru succesul companiei dumneavoastra si suntem aici pentru a va ajuta in acest sens. Contractele anuale de service pot fi convenite nu numai pentru echipamentul dvs. de pulverizare, ci si pentru cabinele de pulverizare/camere si cuptoare.

Pentru a limita intreruperea afacerii dvs., mementourile vor fi trimise cu mult timp pentru a aranja o data si o ora convenabile pentru ca inginerul nostru sa mearga la santier si sa finalizeze service-ul pentru cabine de vopsit electrostatic si service pentru echipamente de vopsit electrostatic.

Oferim, de asemenea, testarea ventilatiei locale cu evacuare (LEV) pentru cabinele de pulverizare/unitati de extractie. In conformitate cu regulamentul in vigoare, se asteapta ca sistemele LEV sa fie testate cel putin la fiecare 14 luni (daca nu se prevede altfel).

La finalizare, va oferim un raport complet si orice recomandari pentru mentinerea performantei optime a sistemului dumneavoastra LEV si, atata timp cat rezultatele indeplinesc cerintele Regulamentului, se va emite un certificat.