Aug 07, 2019 Blog 0 comment

Cum vopsim in camp electrostatic?

Procesul de vopsire in camp electrostatic

Cand discutam despre vopsirea in camp electrostatic, incepem discutia cu elementele de baza ale acestui proces, si deci vom incepe cu definirea procesului de vopsire in camp electrostatic in sine : vopsirea in camp electrostatic este un tip de vopsire care este folosit in special in domenii comerciale, avand aplicatii multiple in aceste domenii. Astfel, vopsirea in camp electrostatic este un proces complex ce poate fi aplicat pentru vopsirea de piese ale unor echipamente industriale, pentru vopsirea de jante de masini, la vopsirea unor elemente din MDF, dar si la vopsirea unor componente industriale mai mici, precum componente de calculator sau a surselor externe de calculator.

Vopsirea cu pulbere uscata este si ea un tip de proces de vopsire folosit mai ales in domeniile industriale, acest tip de vopsire presupunand o forma de acoperire cu vopsea care este aplicata sub forma de pulbere uscata. Aceste tipuri de vopsire prezinta destul de multe avantaje, deoarece vopsirea in aceste fel va asigura ca suprafetele vopsite vor fi acoperite in mod uniform, fara a avea neregularitati, procesul de vopsire va fi unul usor de personalizat dupa necesitatile pe care le poate avea clientul, suprafetele vopsite vor avea o rezistenta crescuta la factori fizici si chimici, iar vopseaua aplicata nu se va exfolia dupa o anumita perioada de timp.

Ca urmare a acestor avantaje evidente pe care le prezinta vopsirea cu pulbere uscata sau vopsirea in camp electrostatic, este destul de usor de inteles de ce firmele care se ocupa cu afaceri in domeniul industrial sau al comercializarii de piese industriale, piese de calculator sau electrocasnice ce trebuie sa reziste ani buni , vor sa apeleze la acest proces si sunt dispuse sa investeasca bani si timp in acest tip de vopsire.

Ceea ce diferentiaza aceste tipuri de vopsire este in primul rand modul in care procesul este realizat, dar si utilajele folosite in cadrul acestui proces, de la instalatiile diverse folosite pentru vopsirea in camp electrostatic si pana la cuptoarele de uscare speciale. Timelectrocolor Timisoara va pune acum la dispozitie instalatii specializate pentru vopsirea in camp electrostatic , totul la preturi convenabile. Pentru ca in general pretul instalatiilor pentru vopsirea in camp electrostatic este unul crescut, va trebui sa adresam si aceasta problema. De aceea, este important de mentionat faptul ca pretul instalatiilor de vopsit in camp electrostatic comercializate de catre Timelectrocolor Timisoara este unul accesibil si totul va fi la indemana dumneavoastra !