loading

Echipament Vopsire Electrostatica – Tip Optiflex C

Noul echipament de vopsire manuala asigura obtinere unor rezultate deosebite si a fost conceput pentru o manipulare usoara. Cele trei programe de vopsire incorporate garanteaza parametrii optimi de vopsire.

Vopsire in Camp Electrostatic :: OptiFlex CPulberea din rezervorul de pulbere ajunge la pistolul de pulverizare .In pistol pulberea se incarca electrostatic si depusa apoi pe piesa.

Unitatea este special conceputa pentru efectuarea probelor de laborator.

Unitatea de pulverizare OptiFlex C se compune din:

Pistol de pulverizare OptiSelect 1buc
Unitatea de comanda si control OptiStar 1buc
Furtune-cabluri 1garnitura
Cupa de pulbere de 500 ml 1buc

Nota: Pistolul de pulverizare este livrat cu duza cu jet plan si cu duza cu jet circular.

OptiSelect
Pistolul manual de vopsire este perfect echilibrat, usor si ergonomic. In timpul proiectarii un accent deosebit a fost acordat tocmai acestor criterii.
Telecomanda integrata si racordul rapid de la furtunul de pulbere conductiv deasemena contribuie la obtinerea unei vopsiri de calitate si eficiente.

OptiStar
Tehnologia patentata DVC (Digital Valve Control) garanteaza reproductibilitate rezultatelor vopsirii, precum si un nor de pulbere uniform. Debitul de pulbere, tensiunea inalta, curentul si volumul total de aer se regleaza de la panoul frontal. Caracteristicile a mai mult de 20 programe pot fi stocate de OptiStar, inclusiv cele trei programe de baza. Cele trei programe de baza sunt:
– piese plane,
– piese complicate,
– revopsire.
Programul de curatare a furtunului de pulbere este deasemenea o noutate

OptiFlow
Un transport uniform de pulbere si o geometrie interioara care asigura o curatare facila sunt cele mai importante caracteristici ale noului injector. Forma constructiva a injectorului si duza asigura o curatare usoara prin suflare cu aer comprimat.