loading

Masina de Cernut PS2

Masina de cernut PS2 este destinata cernerii pulberii recuperate si reintroduse in circuitul de pulverizare. Aceasta masina echipeaza in general cabinele duble manuale sau cabinele automate.

Vopsire in Camp Electrostatic :: Masina de Cernut PS2Masina separa impuritatile grobe din masa pulberii asigurand astfel o calitate superioara a vopsirii.

Masina este dotata cu doua site (sita de cernere si sita de afanare a pulberii).

Finetea sitei de cernere poate fi aleasa dintr-o bogata paleta in concordanta cu specificul aplicatiei. In mod uzual masina este echipata cu sita de cernere cu finite de 350MY. Masina de cernut are o capacitate de cernere de pana la 4kg de pulbere / minut.

Pulberea cernuta este reintrodusa alaturi de pulberea proaspata in rezervorul de fluidizare PH100 aflat sub masina de cernut.

Pentru a obtine rezultate optime se recomanda ca procentul de pulbere recuperate sa fie maxim 30% din volumul pulberii care se afla in rezervorul de fludizare.

Suportul masinii de cernut este ancorat ferm in pardoseala halei.
Sita de cernere este vibrata cu ajutorul unui vibrator electric (motor cu excentric) montat rigid pe carcasa masinii de cernut.

Curatirea masinii de cernut se face manual prin demontarea celor doua semicarcase rigidizate prin inelul elastic intermediar.

In cazul in care o singura masina de cernut nu asigura capacitatea de cernere necesare se pot amplasa baterii de cernere alcatuite din mai multe masini de cernut (de exemplu PS2-2 baterie alcatuita din doua masini de cernut)

Intretinerea si exploatarea masinii de cernut sunt operatii extrem de facile iar constructia simpla si modulara asigura o exploatare sigura si fiabilitate maxima.

Aceste consideratii o recomanda ca si alegere de prima clasa pentru sistemele de vopsire profesionale.