loading

Cabine de Vopsire

Cabine Manuale de Vopsire

Producem si comercializam cabine de pulverizare manuale in diverse configuratii pentru a raspunde in mod optim cerintelor specifice ale beneficiarului.
Cabinele manuale sunt produsele pe care s-a axat productia noastra fiind sectorul de vanzari cel mai bine reprezentat pe piata romaneasca.
Cabinele sunt confectionate din tabla decapata de calitate, degresata si fosfatata apoi vopsita cu pulbere in camp electrostatic.
Cabinele noastre de vopsire asigura conditii de lucru perfecte pentru vopsitor si eficientizeaza procesul de vopsire asigurand randamentul economic maxim.
Cabinele manuale asigura capacitatea de productie necesara pentru majoritatea atelierelor de vopitorie. Ele creaza mediul de lucru necesar pentru obtinerea calitatii produsului vopsit – din acest motiv este necesara alegerea cu mare grija a modelului care sa raspunda cel mai bine cerintelor specifice de vopsire.
Modelele cele mai uzuale sunt: cabina cu deschidere frontala, cabina cu deschidere frontala si deschideri de trecere, cabina evazata si cabina dubla manuala.

Referinte: ELECTROALFA, IMSAT, PROMECO, KOBER, GRUP ROMET, ARCTIC, ELECTROAPARATAJ, ELBA, AUTOMATICA
Cabine manuale de pulverizare
• Cabina de vopsire manuala cu deschidere frontala de pulverizare
• Cabina de vopsire manuala cu deschidere frontala de pulverizare si deschideri laterale de trecere
• Cabina de vopsire manuala evazata
• Cabina de vopsire manuala cu doua deschideri de pulverizare
• Cabina de vopsire dubla manuala

Cabine Automate de Vopsire

Producem si comercializam cabine de pulverizare automate in diverse configuratii pentru a raspunde in mod optim cerintelor specifice ale beneficiarului.
Cabinele pot fi executate din diferite materiale la solicitarea beneficiarului (tabla decapata, inox, masa plastica antistatizata)
Cabinele noastre de vopsire asigura conditii de lucru perfecte si asigura deasemenea repetabilitatea parametrilor de process, cerinta esentiala pentru vopsirea automata in vederea obtinerii unei calitati ireprosabile.
Sistemele automate de reintroducere a pulberii in sistemul de pulverizare, sistemele de alimentare cu pulbere proaspata si sistemele de cernere asigura o reproductibilitate crescuta a parametrilor de proces cat si o exploatare sigura si eficienta a sistemului.
Referinte: ELECTROALFA, ELECTROLUX, ELBA, BALANTA, ASSA ABLOY